Inmeet en montage service

Onze kastenspecialisten zijn opgeleid om vakkundig bij u te komen opmeten. Desgewenst komen wij bij u thuis uw inbouwkast, inloopkast, boekenkast, kledingkast, hoekkast, kastenwand, draai-, vouw- of schuifdeurkast tot op de millimeter nauwkeurig in te meten. Is de kast eenmaal gereed, dan komen wij uw deze thuis bij u monteren. Uiteraard met grote zorgvuldigheid.

Inmeet service

kast op maat

Meten is belangrijk. Meten is weten! Het opmeten hoort bij de standaard service van de Kastenspecialist. Al onze dealers zijn opgeleid om uw kast professioneel te kunnen inmeten. Zo wordt gewaarborgd dat u een kast krijgt die daadwerkelijk op maat is, ofwel: een kast die precies past. Deze service is gratis en vrijblijvend.

Heeft u interesse? Wilt u een inmeting laten doen? In dat geval kunt u contact met ons opnemen of een kastenspecialist bezoeken om uw wensen voor te leggen. Wilt u dit laatste, zoek dan een specialist bij u in de buurt. Wij bieden de mogelijkheid om thuis bij u langs te komen met kleurstalen en kastvoorbeelden. Wij kunnen dan ter plekke voor u een passende offerte samenstellen.

Montage service

kast op maat

Elke Kastenspecialist in Nederland heeft eigen opgeleide monteurs. Deze monteurs staan klaar om uw kast professioneel te plaatsen en te monteren. Dit doen wij met grote zorgvuldigheid en aandacht. Elke kast vraagt om zijn eigen montage en wij vinden het belangrijk dat dit goed gebeurt. Heeft u eindelijk die mooie kast, dan moet ie natuurlijk wel goed staan en solide in elkaar zitten! Kortom: bij Kastenspecialist krijg u geen rammelende kast, maar een kast die aangenaam verrast!