Over kastenspecialist

Kastenspecialist maakt kasten op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om inbouwkasten, inloopkasten, boekenkasten, kledingkasten, vouw-, draai- of schuifdeurkasten etc.: wij maken het precies zoals u wilt. Ook voor een complete inrichting kunt u bij ons terecht. Samen met u kijken we dan wat voor úw specifieke situatie het meest efficiënt en praktisch is.
Wij leveren kwaliteitsmaterialen, mooi afgewerkt en dat alles voor zeer aantrekkelijke prijzen. Reken bovendien op persoonlijke aandacht en uitstekende service. Want wat wij bij Kastenspecialist erg belangrijk vinden, is dat u heel tevreden bent over zowel het resultaat als de weg er naartoe. Daartoe volgens wij altijd een aantal stappen die waarborgen dat wij precies begrijpen wat u wilt.

Wie zijn wij?

Kastenspecialist.nl is een website gericht op consumenten die zich oriënteren op de kastinterieur- en schuifdeurenmarkt. Medio 2004 lanceerden wij onze eerste website. Deze voorziet in de behoefte van consumenten die zich via internet oriënteren, maar daarnaast graag contact hebben met een lokale specialist.

Kastenspecialist.nl is niet prijsgericht en heeft als enig doel consumenten met de speciaalzaken van Nederland tot elkaar te brengen. Ons criterium is dat de vermelde Kasten-speciaalzaken servicegericht zijn en hun vak verstaan.

Hoe werken wij?

Om uw kast volledig aan uw wensen te laten voldoen, volgen wij een aantal stappen om ervoor te zorgen dat wij precies begrijpen wat u wilt.

Allereerst kunt u een kastenspecialist uitkiezen in het land. Hiermee zal een oriëntatiegesprek of mailwisseling plaatsvinden. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen aangeven zoals de materialen, uitstraling, formaten en indeling van uw kast. Om u daarbij te helpen, kunnen onze specialisten u verschillende kasten laten zien zodat u een beeld krijgt van wat mogelijk is. Zij zullen u daarover ook adviseren. In sommige gevallen komt de specialist bij u langs om samen te kijken naar wat voor uw specifieke situatie het beste of meest praktische is.

Op basis van uw specificaties stellen wij een eerste tekening op. Wanneer u tevreden bent over de tekening, kunnen wij een indicatie geven van de prijs van uw kast op maat. Is ook de prijs naar tevredenheid, dan komt de specialist bij u langs om de precieze maten op te nemen.

Op basis van deze metingen stellen wij de definitieve tekening op. Vervolgens zullen wij uw kast produceren of bestellen. Wanneer uw kast gereed is, maken wij een afspraak met u om de kast te leveren en te monteren. En voor u het weet kunt u volop genieten van uw droomkast op maat.